Basis taxaties Doetinchem

 

Basis Taxaties Doetinchem

Via Basis Taxaties in Doetinchem kunt u snel, betrouwbaar en goedkoop uw woning of appartement laten taxeren tegen de laagst mogelijke kosten.

Wij voeren taxaties uit voor de volgende situaties:

  • Financiering woonruimte na aankoop gevalideerd via NWWI (met of zonder NHG);
  • Financiering van verbouwing;
  • Investering in energiebesparende maatregelen;
  • Successie aangifte;
  • Familietransacties;
  • Scheiding.

Bij Basis Taxaties begrijpen we dat een taxatierapport van uw woning voor u één van de vele stappen is om het financiële aspect van uw aankoop, verbouwing of familieaangelegenheden te regelen. Daarom houden wij de kosten van onze taxatie laag door efficiënt te werken. Dat houdt in dat we zoveel mogelijk digitaal werken, geen onnodige kosten maken en alles overzichtelijk houden.

Werkwijze na een taxatieopdracht

Nadat u het opdrachtformulier heeft ingevuld ontvangt u een bevestiging en nemen wij contact op met de bewoner of de verkopende makelaar om een afspraak te maken voor de taxatie. Woont u al op het te taxeren adres dan bellen wij U voor het maken van de afspraak voor de taxatie. U hoeft hiervoor niets te regelen.

Uw taxatieopdracht wordt aangemeld bij het validatie-instituut (NWWI) en u ontvangt een controle mail met de opdrachtvoorwaarden. Dit is de eerste stap van de validatie waarbij u wordt gevraagd om deze te bevestigen. Nadat wij de geheel uitgewerkte taxatie hebben ingediend ontvangt u, na de validatie, het taxatierapport via e-mail van het NWWI.

 

Ons werkgebied heeft een straal van 20 km rondom de stad Doetinchem

Bekijk onze pagina met taxatietarieven en zie dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn of bel onze taxateur in Doetinchem om te vragen naar de taxatiekosten.

Taxatie geaccepteerd door alle geldverstrekkers

Een taxatie uitgevoerd door Basis Taxaties wordt altijd geaccepteerd door uw geldverstrekker omdat onze taxateurs zijn ingeschreven in het NRVT en VastgoedCert en aangesloten bij het NWWI. Hiermee wordt kwaliteit gegarandeerd en zijn onze taxateurs altijd in staat het juiste taxatierapport uit te brengen.

 

NVM Logo Basis Taxaties  Basis Taxaties Doetinchem is lid NRVT  Logo VastgoedCert  Logo NWWI