Taxatieopdracht geven aan Basis Taxaties

U kunt op verschillende manieren een taxatieopdracht geven aan ons kantoor:

Via het opdrachtformulier op onze website

Wanneer u via het opdrachtformulier op onze website direct een taxatieopdracht wil geven aan Basis Taxaties nemen wij, indien nodig, zo snel mogelijk na binnenkomst van de opdracht contact met u op om een afspraak in te plannen. Na het inplannen van een afspraak melden wij zelf het te taxeren adres aan bij het NWWI. U ontvangt hiervan een bevestiging met een verzoek om akkoord te geven voor de opdrachtvoorwaarden. Dit is de 1e stap in het validatieproces.

Via uw hypotheekadviseur

Wanneer u opdracht wil geven aan Basis Taxaties via uw hypotheekadviseur zal deze het adres aanmelden bij het NWWI. Een hypotheekadviseur kan direct aangeven welke bank of geldverstrekker de taxatie moet ontvangen. Indien er nog geen keuze is gemaakt voor een geldverstrekker wordt "Nader te bepalen geldverstrekker" ingevuld. Uiteraard kan de betreffende hypotheekadviseur de voortgang volgen en ontvangt deze na gereedkomen van de taxaties een digitale kopie. Ook in dit geval ontvangt u een e-mail met opdrachtvoorwaarden en het verzoek de opdrachtvoorwaarden te bevestigen.

Via de consumenten ingang van het NWWI

Wanneer u liever rechtstreeks bij het NWWI uw taxatie aanvraagt vind u op de consumentenpagina van het NWWI een opdrachtformulier. De procedure is gelijk en u ontvangt na het indienen van de opdracht eveneens een e-mail met opdrachtvoorwaarden.

 

 

Logo NRVT Logo NRVT